HUSEN

Egen takterrass, walk in closet och hemmakontor.

Bostädernas inre ger många möjligheter. Det nedre planet blir den gemensamma ytan med kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Här står köksön centralt och bildar samlingspunkt i vardagen, med ek eller Ölandssten som bordsyta. Här öppnas bostaden upp in mot den privata terrassen och den lilla trädgården. Många möjligheter finns att odla eller bara njuta av dofter och grönska. Den lilla trädgårdsgrinden leder sedan vidare till det centrala gårdsrummet med lekytor, växthus, prunkande träd. Här kan den gemensamma gårdens möjligheter ge unika livskvalitéer, både för fest och för vardag.

 

Bostädernas andra våningsplan kan innehålla upp till fyra sovrum, men alternativ finns att omvandla sovrum till allrum. Möjligheten finns också att skapa ett eget hemmakontor eller varför inte en egen generös walk in closet. Den lilla balkongen ovanför entrén blir en lyx för det stora sovrummet, både för utblickar och bolstervädring.

DIN NYA BOSTAD I YSTAD

Takterrass

Bjud in grönskan och värmen i det övre allrummet på tredje plan.

 

De bostäder som har ett tredje våningsplan ges ännu en möjlighet till livskvalitet. Här kan det övre allrummet inrymmas, med direkt kontakt till den stora takterrassens utblickar och solhörna.

I kvarteret Orangeriet kan livet njutas mitt i staden, i en unik gemenskap, där den gamla plantskolan omvandlats till en grön boplats för framtiden.